Három távon (hosszú, rövid és közép) indultak a versenyzők, az ezeken a távokon elért eredmények alapján Superfinal-ba kerültek a korcsoportok legjobb 6 versenyzői. 

A budapesti OB-n Müller Dávid a Junior E korcsoportos fiúk között indult és a 10. helyet szerezte meg.

Fedor András a Junior D fiúk között a 18. helyen zárt. Legpozitívabb eredménye az 500 méteren elért új rekordja: 56:293.

Talpas Vilmos a Junior A férfiak mezőnyében versenyzett. 1500 méteren a 4., a többi távon az 5. helyet szerezte meg, így összetettben az 5. helyen zárt.

Bodnár Emma minden táv döntőjében a 3. helyen ért célba, így összetettben is járt neki a bronz. Emma a Junior Világbajnokságon induló Túri Annával is jégre léphetett.

A csapat legeredményesebb versenyzője a Junior E korosztályos Szabó Barnabás volt, aki összetett ezüstéremnek örülhetett. 777 méteren negyedikként ért célba, de akadályozás miatt egy versenytársát kizárták, így a dobogó legalsó fokára Barni állhatott fel. Kedvenc távja a 333 méter, ahol a selejtezőjét és elődöntőjét is magabiztosan rajt-cél győzelemmel teljesítette. A döntőben a rajtból másodiknak jött el és tartotta is a pozícióját a célig, így 2. lett.
500 méteren szintén egyenes út vezetett a selejtezőtől a döntőig, ahol ismételten a második helyet szerezte meg.
A Superfinal-ban a körbeveréseknek köszönhetően Barni és az MTK-s versenyzőtársa pontazonossággal a második helyen állt. A harmadik hely garantált volt, annyi volt a feladat, hogy előrébb végezzen, mint az MTK korisa. A nyomást Barni bírta jobban és az összetett magyar bajnoki második helyével a DVTK legeredményesebb versenyzője lett!

A csapat tagjai három hét múlva Jászberényben, négy hét múlva pedig Szegeden szerepelnek, ahol újabb érmekért szállnak versenybe. 

fotók:moksz.hu