Az érdi nyitófordulókat követően Budapesten folytatódott az idei nemzeti bajnokság és ranglistaverseny küzdelme, ahol ezúttal hat piros-fehér dartsosunknak szurkolhattunk.

A férfiak egyéni nemzeti bajnoki fordulójában Lövei Milán erőnyerőként kezdett majd 4:2-es győzelemmel lépett a csoport döntőbe, ahol sajnos nem bírt a kilencedik kiemelttel. Kürti Áron az első körben döntő leges csatában jutott tovább majd 4:1 arányban szerezte meg második győzelmét, amit itt még nem tudott a legjobb 32 közé kerülésre váltani. Pollák Zétény István és Holykó István erőnyerőként csoportja második körében egyaránt hat legben búcsúzott.

A ranglista pontszerző versenyen Holykó István 4:2 arányban szenvedett vereséget az első körben, Pollák István Zétény viszont 4:3-as sikerét követően a csoportdöntőbe került, ahol hat legben maradt alul. Lévay Máté erőnyerőként kezdett majd 4:2-es sikerét követően csak döntő legben maradt alul a legjobb 32 közé kerülésért. Lövei Milán nagy csatában 4:3-ra győzött első mérkőzésén, ám a második körben újabb kiemelt következett, akitől 4:2-re kapott ki. Kürti Áron szintén erőnyerőként indult, a második kört 4:1-re, majd a csoportdöntőt is öt legben behúzva pedig sikerült a legjobb 32 közé kerülnie, ahol végül csak a 14. kiemelt tudta megállítani.

A női versenyben Tóth Boglárka az egyéni nemzeti bajnokságban a második körben 4:3 arányban szoros csatában búcsúzott, míg a ranglista pontszerző viadalon 4:0-s sikerét követően a legjobb 16-ig jutott.

A ranglistákon két fordulót követően Kürti Áron a 26., míg Lövei Milán a 27. helyen áll, a női mezőnyben Tóth Boglárka pedig a 37.