OTP bank Liga NB I., 5. forduló

DVTK - Lombard Pápa 2-0 (0-0)

Miskolc, Diósgyőr, 5000 néző, v.: Veizer (Berettyán, Medovarszki).

Diósgyőri VTK: Radoš - Vadász, Gal, Budovinszky, Gohér - Gallardo, Abdouraman, Lippai, Luque - Seydi, Carreño. Edző: Benczés Miklós.
Lombard Pápa TFC: Szűcs L. - Nagy S., Tóth G., Totadze, Présinger - Farkas A., Ganugrava - Lovrencsics, Maric, Puri - Ferenczi. Vezetőedző: Véber György.

Csere: Puri helyett Horváth L. a 42., Carreño helyett Menougong a 46., Vadász helyett Takács P. az 53., Nagy S. helyett Quintero az 55., Présinger helyett Varga G. a 81., Seydi helyett Dobos a 86. percben.
Sárga lap: Luque a 19. , Tóth G. a 26., Vadász az 50., Ganugvara a 61., Seydi a 61., Takács P. a 67., Farkas A. a 76. percben.
Kiállítva: Tóth G. a 40., Luque a 61. percben.
Gólszerző: Budovinszky (1-0) az 54., Seydi (2-0) a 78. percben

2011-2012 5. forduló: DVTK - Pápa
A győztes csapat (fotó: bp)


Benczés Miklós
(DVTK): - Nagy fegyvertény ez a győzelem, szervezett csapatot győztünk le, olyat, amelyik támadószellemben lépett pályára, olyat, amelyik minden csapatnak megnehezíti majd a dolgát. Kulcsfontosságúnak tartom, hogy támadójátékosaikat semlegesíteni tudtuk. Budovinszky másodszor is nagyon fontos gólt szerzett ebben az idényben, ez meghatározta a teljesítményünket, feljavultunk és a végén még több góllal győzhettünk volna. A lényeg a három pont. Érdekes, hogy ezt a meccset sem úsztuk meg kiállítás nélkül...
Véber György (Pápa):- Gratulálok a hazaiaknak, teljesen megérdemelten nyerték meg a 90 perc összképe alapján a mérkőzést. Reális eredmény született, bár a végén még megszórhattak volna minket. Jó kis tanulópénz ez nekünk, elhitték a játékosok négy siker után, hogy 70 százalék elég, és most megtapasztalhattuk, hogy ez korántsem így van. Karakterben többre vagyunk képesek,a csapat arcát szinte egyáltalán nem láttam. Egyenlő létszám után volt 10-15 percünk, amikor kapufát is lőttük, és akár egyenlíthettük is volna, de el kell ismerjem, többségében a hazaiak akarta érvényesült.

(forrás: boon.hu)