Beharangozó 2023. október 16., hétfő

Jegyek a Fehérvár - Diósgyőr rangadóra

Az OTP Bank Liga 11. fordulójában Székesfehérvárra utazik a DVTK labdarúgó csapata. A vendégszektorba szóló teljes árú belépőjegyek helyszíni elővételben és online 1700 forintba kerülnek (a jegymester.hu oldalon 399 forint e-díjat is felszámolnak), meccsnapon a helyszínen 2700 forintért lehet jegyet vásárolni. A vendégszektor befogadóképessége 1146 fő. A hazai klub arra kéri a szurkolókat, hogy lehetőség szerint elővételben vásárolják meg belépőjegyüket.

Jegyek a Fehérvár - Diósgyőr rangadóra


OTP Bank Liga 11. forduló

2023. október 28., szombat
14:45 Fehérvár FC - Diósgyőri VTK (Tv.: M4 Sport)

Jegyek

A vendégszektorba szóló teljes árú belépőjegyek helyszíni elővételben és online 1700 forintba kerülnek (a jegymester.hu oldalon 399 forint e-díjat is felszámolnak), meccsnapon a helyszínen 2700 forintért lehet jegyet vásárolni.

A mérkőzésre a diákok, a nyugdíjasok és a hölgyek kedvezményesen vásárolhatnak belépőjegyet a vendégszektorba is, elővételben és online 1150 forintért, meccsnapon a helyszínen 2150 forintért. A rendező klub kéri, hogy a kedvezményes jegyre jogosító okmányokat mindenki tartsa magánál a stadionba való belépésnél!

A vendégszektor befogadóképessége 1146 fő.

Helyszín

A találkozónak a Sóstói Stadion ad otthont. Cím: 8000 Székesfehérvár, Csikvári út 10,

Sportszerű szurkolás

Kérjük szurkolóinkat, hogy minden mérkőzésen sportszerűen buzdítsák a DVTK-t! Kérjük tartsák tiszteletben a pályarendszabályokat, semmilyen körülmények között ne lépjenek a nézőktől elzárt területre (ellenkező esetben minden jogsértő magatartás rendőri intézkedést von maga után), tartózkodjanak a rasszista, homofób, gyűlöletkeltő rigmusoktól; az ellenfél és harmadik csapat szidalmazásától, valamint ne használjanak pirotechnikai eszközöket, ellenkező esetben büntetésre számíthat klubunk az MLSZ részéről.