• U17: DVTK - ZTE 1-3 (1-0)
    A ZTE csapatát fogadta hazai pályán a Diósgyőr az U17-es bajnokság ötödik fordulójában. Géringer László korai góljával a félidőben még a DVTK vezetett, ám a második játékrészben a vendégek megfordították az eredményt, így három ponttal térhettek haza.
  • U16: DVTK - ZTE 2-1 (2-1)
    A ZTE ellen sikerült nyernie hazai pályán a DVTK csapatának az U16-os bajnokság ötödik fordulójában. A vendégek hamar vezetést szereztek, ám a diósgyőriek Orosz Marcell és Medgyesi Tamás találataival még az első félidő vége előtt megfordították az állást. A második félidőben nem született újabb gól, így sikerült itthon tartanunk a három pontot.
  • U15: ETO - DVTK 1-2 (1-2)
    Idegenben gyűjtötte be a három pontot a DVTK csapata a Győr otthonában az U15-ös bajnokság ötödik fordulójában. A Diósgyőr góljait Bódi Máté és Szűcs Kornél szerezte.
  • U15 "B": DVTK – Borsod Volán 4-0 (3-0)
    Hazai pályán Gondos Adrián mesterhármasával és Gönczi Sándor góljával nagy arányú győzelmet aratott a DVTK a Borsod Volán ellen az U15 II. osztály - Északi csoportjában.
  • U14: ETO - DVTK 5-0 (2-0)
    Vereséget szenvedett U14-ös csapatunk a bajnokság 5. fordulójában. 2-0-s félidei állást követően követően a második játékrészben tovább növelte előnyét a hazai csapat, így magabiztos győri győzelemmel zárult a találkozó.
  • U13: DVTK - Borsod Volán 4-3 (2-1)
    Gólokban gazdag mérkőzésen nyert hazai pályán a DVTK csapata. Háromszor egyenlített ugyan a miskolci rangadón a Borsod Volán együttese, de negyedszer is vezetést tudott szerezni Kundrák Gábor révén az U13-as gárda. Erre már nem volt válasz a vendégek részéről, így itthon tartotta a három pontot a piros-fehér alakulat.
Szólj hozzá a DVTK hivatalos facebook oldalán!