A szurkolói klub célja, hogy minél szélesebb körben népszerűsítse a labdarúgást, valamint a Diósgyőr csapatának hazai mérkőzéseit. A regisztráció lehetőséget biztosít a hallgatók számára, hogy a klubkártyán jegyzett első mérkőzésüket ingyen tekinthetik meg, így akár már a hétvégi Győr elleni rangadóra is térítésmentesen juthatnak belépőhöz.

Az egyetemi sportnapon lehetett először regisztrálni a szurkolói klubba


Ezen felül azok a hallgatók, akik a Rockwell Klubban a legutóbbi hazai mérkőzés belépőjegyét felmutatják, további kedvezményekre jogosultak. A klubkártyákat csütörtökön 13.00 órától vehetik át a jogosultak, a vendéglátóhely pultjánál. Ezen felül pedig a városban egyedülálló módon, ingyenes buszjárat szállítja majd a szurkolni vágyó fiatalokat a DVTK stadionba, a csapat hazai mérkőzéseire, a tervek szerint már a következő hetektől. És ezzel még nincs vége az Egyetemi Szurkolói Klub kártyakedvezményeinek. A jövőben további lehetőségeket biztosít a DVTK hazai mérkőzéseire a klubkártya, hiszen a csapat ligakupa mérkőzéseit is díjtalanul tekinthetik meg az egyetemi diákok.

További információ Fürjes Lászlónál. Telefon: 70/631-75-63 (a szám flottás telefon, így sok egyetemi hallgató számára a hívás díjtalan!)