Összefoglaló 2024. március 1., péntek

Jegyek a DVTK HUN-Therm - Villeneuve d'Ascq LM mérkőzésre

Az Euroliga negyeddöntő második mérkőzésén egyenlíteni tudott a Villeneuve d'Ascq LM, ezért március 6-án, egy mindent eldöntő harmadik mérkőzésen dől majd el a továbbjutás kérdése. Az összecsapást hazai pályán játssza a DVTK HUN-Therm. A mérkőzésre már kaphatók a belépők a DVTK Aréna recepcióján személyesen, valamint online a dvtkarena.hu oldalon is. Az elővételben megváltott jegyek kedvezményes árúak!

Jegyek a DVTK HUN-Therm - Villeneuve d'Ascq LM mérkőzésre


A találkozóra minden jegy elkelt. Kérjük, hogy jegy nélkül senki ne induljon útnak, mert a helyszínen nem lesz lehetőség a jegyvásárlásra. 

Euroliga negyeddöntő, 3. mérkőzés 

2024. március 6., szerda (Miskolc, DVTK Aréna)
18:00 DVTK HUN-Therm - Villeneuve d'Ascq LM

Jegy-, és bérletinformációk az 3. mérkőzésre

Jegyárak a 2023/2024-as kosárlabda szezonra

A DVTK szeretne kedvezni a meccsre járó családoknak, baráti társaságoknak, ezért az idei évtől kezdődően csoportos jegykedvezményt biztosítunk! Négy darab, vagy annál több jegy egyszerre történő megváltása esetén 30%-os kedvezményt adunk! A kedvezmény kizárólag a DVTK Aréna jegypénztárjaiban megváltott jegyekre érvényes.

Hat éves kor alatti gyermekek számára a mérkőzés ingyenesen megtekinthető, viszont regisztrációs jegyet szükséges váltani a részükre, amennyiben a gyermek nem karonülő. Regisztrációs jegy a DVTK Aréna recepcióján váltható.

A 2023/2024-es szezonban a szurkolói bérletek ára egységesen 19 000 forint, a VIP bérletek ára 190 000 forint. Az idei szezonban lehetőség nyílik egy még sokkal többet „tudó” Aranybérlet vásárlására is, melyért tulajdonosaik számos igazán különleges ajándékot, meglepetést kapnak a teljes szezon során. Néhányat csak az extra ajándékok közül: névre szóló ülőhely-jelölő tábla, értékes, egyedi DVTK kosárlabdás ajándékcsomag és exkluzív meglepetésrendezvények a szezon során, valamint DVTK Aréna büfékedvezmény! Az Aranybérlet ára 190 000 Ft. A bérletek névre szólnak, a személyazonosságot a biztonsági szolgálat munkatársai a beléptetés során ellenőrizhetik.

Jegyeket és bérleteket személyesen minden nap 9:00 és 18:30 között a DVTK Aréna recepcióján van lehetőség megvásárolni. Online vásárlásra a jegy.dvtkarena.hu oldalon van lehetőség, az online megvásárolt jegyek kedvezményes árúak.

Felhívjuk szurkolóink figyelmét, hogy az online megvásárolt bérletek mellé hagyományos bérletkártya nyomtatására nincs lehetőség! A vásárlás után megkapott PDF dokumentumon szereplő vonalkódot az okostelefon képernyőjéről is le lehet olvastatni a beléptető kapunál, azt külön kinyomtatni nem szükséges. A kapott dokumentumon lévő vonalkódot ne osszák meg senkivel, mert akkor előfordulhat, hogy nem tudnak belépni vele!

A DVTK Aréna szektorbeosztása

A DVTK Kosárlabda Kft. az I, a G és a H szektorok kivételével a DVTK Aréna összes szektorába értékesít jegyeket és bérleteket. Idén tehát – a tavalyi szezonhoz hasonlóan – a J, K és L szektorokba is lehet jegyet, bérletet vásárolni.

Az "I" szektort is megnyitottuk a hazai szurkolók számára, oda is lehet belépőjegyeket vásárolni.
 

Ultra szektor: A és B szektorok
Palánk mögötti szektorok: C, G, H, I szektor
Keleti oldal (kispadok mögötti rész): D, E, F szektor
Nyugati oldal: J, K, L szektor

 

Megközelítés és parkolás

Helyszín

DVTK Aréna
3533 Miskolc, Vanger Vilmos utca 6. A.

Kapunyitás: 17:00

Megközelítés

A DVTK arra buzdítja a szurkolókat, hogy a mérkőzések iránt várható nagy érdeklődésre való tekintettel válasszák a tömegközlekedést, és érkezzenek időben a mérkőzésre!

A DVTK Aréna villamoson utazva közelíthető meg a legegyszerűbben. Az 1V (Tiszai pályaudvar – Felső Majláth) vonalon a „DVTK Stadion” vagy a „Bulgárföld városrész” megállóknál leszállva már gyalogosan, egy perces séta után elérhető az Aréna főbejárata.

Autóbusszal az 1-es, az 53-as és az 54-es vonalon közlekedve lehet eljutni az Arénához; a „Bulgárföld városrész” megállónál leszállva már gyalogosan, egy perces séta után elérhető az Aréna főbejárata. A mindenkor aktuális menetrendek elérhetők az MVK Zrt. oldalán.

A DVTK Aréna személyautóval is megközelíthető az Andrássy Gyula utcán keresztül.

Parkolás

Parkolni a DVTK Aréna közvetlen környezetében lehet. Amennyiben nem ütköznek a DVTK Aréna rendezvényei a DVTK Stadion rendezvényeivel, abban az esetben a stadion keleti és déli parkolóit is használhatják a szurkolók. Kérjük a DVTK Arénába érkezőket, hogy az Akadémia előtti és melletti útszakaszt, valamint a Diósgyőri Uszoda melletti parkolót hagyják szabadon!

Sportszerű szurkolás

Kérjük szurkolóinkat, hogy sportszerűen buzdítsák a DVTK-t! Kérjük tartsák tiszteletben a pályarendszabályokat, semmilyen körülmények között ne lépjenek a nézőktől elzárt területre (ellenkező esetben minden jogsértő magatartás rendőri intézkedést von maga után), tartózkodjanak a rasszista, homofób, gyűlöletkeltő rigmusoktól, az ellenfél és harmadik csapat, valamint azok szurkolóinak szidalmazásától, és semmilyen esetben se használjanak pirotechnikai eszközöket!