Összefoglaló 2024. április 20., szombat

U19: III. Kerület - DVTK 0-0

Nem született gól Óbudán, ahol a DVTK U19-es korosztálya játszott bajnokit. A III. Kerületi TVE ellen így egy pontot szereztek Takács Péter fiai.

U19: III. Kerület - DVTK 0-0


Országos U19-es Bajnokság, 
Kiemelt csoport, 18. forduló

III. Kerületi TVE - Diósgyőri VTK 0-0

Budapest, III. Ker. TVE Sporttelep, Játékvezető. Derecskei Bence (Faragó György, Uracs Roland). 
III. Kerületi TVE: Matyi B. - Varga R., Polgár V., Jakab R., Zámbó M., Erdős D., Kaszás G., A. Hibjan, Samli B., Óber B., Kruppa P. Vezetőedző: Mónos Tamás. 
Diósgyőri VTK: Derényi N. - Z. Khameliuk, Major M., Vass L., B. Furdetskyi, Horváth Zs., Temesvári M., N. Kovalenko, Paksai R., Tóth Zs., Bodnár B. Vezetőedző: Takács Péter. 

Csere: Zámbó M. helyett Kovácsréti Á. a 46., Samu B. helyett Lehel R. a 46., Erdős D. helyett Zajtai Sz. az 58., Óber B. helyett Fábián-Rigó B. az 58., Z. Khameliuk helyett Macsó M. a 63., Tóth Zs. helyett Bathó T. a 63., Major M. helyett Szőke Á. a 69., Bodnár B. helyett Silimon L. a 69., Kruppa P. helyett Hunyadi M. a 85., Horváth Zs. helyett Briz Cs. a 88. percben. 
Sárga lap: Matyi B. a 18., Jakab R. a 44., Horváth Zs. a 44., Varga R. az 57., Macsó M. a 90., Lehel R. a 90. percben. 

Takács Péter: - A fociban van olyan, amikor mindent megteszel, de valahogy mégse jön össze a győzelem. Ez a nap ilyen volt. Rúgtunk négy kapufát, ha pedig ziccerbe kerültünk, akkor az ellenfél kapusa óriásikat védett. Emiatt nyugodtan mondhatom azt, hogy többször csupán pár centikre voltunk a győzelemtől. A srácok rengeteget melóztak, jól álltak bele a párharcokba, de a pici szerencse ezúttal hiányzott.  Ami viszont nem tetszett, hogy sokszor kapkodtunk és a tengelyben volt néhány felesleges labdavesztésünk. Gratulálok a III. Kerületnek az egy ponthoz, mert ők is sokat tettek azért, hogy ne mi legyünk a győztesek. Nem történt semmi, hat meccse nem kaptunk ki, és mivel megvannak a céljaink, már a Loki elleni rangadóra készülünk.Isten nyugosztalja Tatár Gyuri Bácsit, őszintre részvétünk az egész családnak.